Комплект DREMEL® за грижа за ноктите на домашния любимец 7020-PGK

Каталожен номер: F0137020JA

91.00 лв. 109.00 лв. -17%

 Комплект DREMEL® за грижа за ноктите на домашния любимец 7020-PGK

Бърза поръчка на телефон - 0898989595

Доставка Безплатна

Гаранция - 36 месеца

Рязането на ноктите на кучетата е важна част от грижата за кучето. Инструментът Dremel 7020 е шлайфмашина за нокти на куче, която Ви дава възможност внимателно и лесно да подрежете ноктите на Вашите домашни любимци вкъщи, където те се чувстват най-удобно. Чрез постепенно шлайфане на ноктите под ъгъл 45 ⁰ запазвате пълен контрол, докато подрязвате ноктите на Вашите домашни любимци. Той ще Ви помогне да предотвратите кървене от много късото рязане на ноктите, като прави процеса по-безопасен и по-плавен отколкото с нокторезачка. Тихият мотор превръща подрязването на ноктите в преживяване без стрес за Вашия домашен любимец. Предпазителят на върха на инструмента покрива всички въртящи се части. Това предпазва козината на Вашето куче от оплитане, като прави преживяването при рязане комфортно и за двама Ви. Прозрачният водач за лапата улавя праха от ноктите и поддържа околната среда чиста. Започнете да подрязвате ноктите с Dremel 7020 PGK като безопасна грижа за ноктите на кучето. Подходящ и за котки.

Рязането на ноктите е съществена част от грижата за домашния любимец. Редовно подрязване на ноктите на Вашите домашни любимци в уюта на Вашия дом.

Превърнете подрязването на ноктите в преживяване без стрес за Вашия домашен любимец.

Чрез постепенно шлайфане на ноктите под ъгъл 45⁰ имате пълен контрол и подрязването на ноктите е удобно за Вас и Вашия домашен любимец.

 

Напрежение на акумулатора

6,0 V

Тегло

0,270 kg

Дължина

20 cm

Широчина

4.5 cm

Дълбочина

4.5 cm

Обороти на празен ход

7.000 - 18.000 1/min

Доставя се с:

Приставка за грижа за ноктите на домашния любимец и предпазител за нокти

SC402 дорник и 4 диска за шлайфане

Лесно за ползване кратко начално ръководство

Ръководство

работи с 4 x AA батерии (не са вкл. в комл.)

 

3 години гаранция от 

 

Top