ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.Всяко копиране или публикуване на информация съдържаща се в този сайт на други места и в други сайтове е забранено.

2.NOVIL.BG не носи отговорност за неточности в побликуваната информация в сайта,т.к. е възможно да съществува техническа грешка или друга причина.Независимо от това полагаме професионални усилия за запазване на високото качество на информацията намираща се в сайта.

3.Политика за обработка и поверителност на лични данни.

Личните данни, които събираме са във връзка с използването на услугите на NOVIL.BG и сключването на договор с нас на основание Член 6, ал. 1, б. (б) GDPR.

Личните данни , които попълвате в сайта се използват единствено и само за по-доброто Ви обслужване.Те ни служат да обработим и изпълним Вашата поръчка.Данните, които попълвате доброволно и ние събираме от Вас са както следва:

Трите Ви имена

Адрес за доставка на Вашата поръчка.

Телефонен номер.

Имейл адрес.

Имената на получателя на поръяката/ако е различени от тези на заявителя на поръчката/.

EГН, постоянен и настоящ адрес/ако кандидастване за стоки на изплащане, чрез нашите партньори TBI Bank и UNICREDIT/

Ние съхраняваме Вашите лични данни при приемане на Вашата поръчка и след това за вътрешен анализ на пазарното позициониране на NOVIL.BG.

Вие може да поискате от нас да коригираме,изтрием частично или цялат информация, която пазим за Вас, да поискате от нас информация какви данни пазим, копие от тях с кого се споделят и как се съхраняват както и да поскате да ограничим преносимостта на тези данни и ние ще изпълним това искане.

В заисимост от случаите, ние можем да предоставим достъп на някои от Вашите лични данни на:

Доставчици на куриерски услуги

Доставчици на платежни и банкови услуги

Доставчици на IT услуги и инфраструктури.

Декларираме , че достъпът до Вашите лични данни на трети лица се осъществява съгласно законоустановените правила и договорните отношения сключени с тях.

Ние съхраняваме Вашите данни на сигурни сървари,процеса на посещение  и попълване на данни в нашият сайт е подсигорен с SSL технология.

 

Извършвайки поръчка на продукти от NOVIL.BG и отбелязваики съгласието си на определеното за това място на страницата ни, Вие се съгласявате да предоставяте свои данни, които се използват само и единствено за обработка на Вашата поръчка и за вътрешен анализ на пазарното позициониране на NOVIL.BG.

Ние не събираме и не обработваме по друк начин Лични данни както и не желаем да получаваме или обрабоваме такива данни на лица под 16 гоишна възраст.

4.Цените обявени в NOVIL.BG са в български лева и с начислен данък ДДС.

5.За всички продукти, които нямат указана цена и присъства текста "Не е налично",означава,че продукта е изчерпан и няма да се предлага за продажба от сайта към момента.

6.Клиентите и потребителите на NOVIL.BG имат право да се откажат от закупеният продукт и артикул в срок от 14 дни от датата на покупка.За да се възползват от правото си на отказ от покупка клиента трябва да изпрати недвусмислено заявление за отказ/изтегли приложение 6/ на имейл адрес office@novil.bg.

Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките в следствие на изпробването им,различно от необходимото за установяване на тяхното естество,характер и добро функциониране./изтегли условя за връщане/

Продуктите се връщат за сметка на клиента  в оригиналната опаковка и оригиналните аксесоари и окомплектовка,с която са го получили и в търговски вид ,в който са го получили, съгласно чл.55 от ЗЗП не по късно от 14 дни след получаване на продукта и в такъв случай сумата заплатена за него се възстановява в срок не по-късно от 14 дни от получаване на продукта в нашият офис чрез банков превод по сметка предоставена от клиента или чрез пощенски запис/наложен платеж.

 

NOVIL.BG има право да променя цените на продуктите,които предлага без предварително уведомление.


 


 





Top