СТОКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI

Всеки един продукт представен в сайта NOVIL.BG може да бъде закупен на изплащане чрез BANK

При избор на продукт на изплащане:

Вариант 1

1.1.Изберете бутона 

1.2.Отваря се формуляр за кандидастване на кредит.

1.3.Попълнете всички полета коректно.

1.4.След изпращането на заявка за покупка на изплащане ще получите обаждане от кредитен консултант на TBI Bank и ще получите SMS с линк за инсталация на приложението Evrotrust, с което да се идентифицират пред слижителите на TBI Bank.

1.5.Щом бъдете одобрен през приложението Evrotrust, ще подпишете договора за стока на изплащане, с което Вашето кандидстване приключва.

1.6.След като получите утвърдителен отговор от TBI Bank ние ще се свържем с Вас за потвърждаване на вашата заявка за продукта ,който сте избрали и съответно да уточним срока и мястото на доставка.

Вариант 2

2.1.Изберете ПОРЪЧАЙ НА КРЕДИТ С TBI.

2.2.Отваря се формуляр за кандидастване на кредит.

2.3.Попълнете всички полета коректно.

2.4.След изпращането на заявка за покупка на изплащане ще получите обаждане от кредитен консултант на TBI Bank и ще получите SMS с линк за инсталация на приложението Evrotrust, с което да се идентифицират пред слижителите на TBI Bank.

2.5.Щом бъдете одобрен през приложението Evrotrust, ще подпишете договора за стока на изплащане, с което Вашето кандидстване приключва.

2.6.След като получите утвърдителен отговор от TBI Bank ние ще се свържем с Вас за потвърждаване на вашата заявка за продукта ,който сте избрали и съответно да уточним срока и мястото на доставка.





Top