Електрическа водоструйка STIHL RE 120 PLUS

Каталожен номер: RE 120 PLUS

840.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Електрическа водоструйка STIHL RE 120 PLUS 

Бърза поръчка на телефон - 0898989595

Доставка Безплатна

Гаранция - 24 месеца

С електрическата водоструйка STIHL RE 120 PLUS частните потребители могат да почистват замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Асинхронен двигател с дълъг живот и здравата помпа за високо налягане от алуминий създават максимално налягане от 160 bar. Дългият накрайник подпомага комфортно почистване в изправена работна позиция. Посредством бързата връзка можете да свържете бързо 9 м маркуч за високо налягане с пистолета за високо налягане и STIHL RE 120 PLUS. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с приятна на пипане гумирана ръкохватка предотвратява силно усукване на маркуча по време на работа.

В зависимост от задачата по почистване с водоструйката RE 120 PLUS на STIHL можете да използвате две дюзи, които са част от серийната окомплектовка. С роторната дюза постигате силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя. Дюзите на въртящия се накрайник могат да бъда сменяни бързо и лесно. За упорити замърсявания на него може да бъде монтиран включения в серийната окомплектовка комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да бъде добавен и почистващ препарат към водната струя.

Паркинг позицията служи за поставяне на устройството за пръскане директно на STIHL RE 120 PLUS при почивка по време на работа или след приключване на почистването. Дюзите и мрежовия кабел могат да бъдат прибрани в отварящо се странично отделение с вградени държачи за тях. Алуминиевата телескопична ръкохватка, допълнителна транспортна ръкохватка, както и вградените колела подпомагат удобното транспортиране на мобилната водоструйка STIHL RE 120 PLUS. Вградената макара за маркуча подпомага лесно боравене, както и компактно съхранение на маркуча за високо налягане.

Ниво на звукова мощност dB(A) 1)

86

Ниво на звуково налягане dB(A) 1)

74

Мощност kW

2,1

Максимално налягане bar 2)

160

Минимален дебит л/ч

400

Честота (Hz) Hz

50

Макс. дебит л/ч

480

Макс. температура на подаваната вода °C

40

Обороти (1/min) U/min

2 850

Дължина на маркуча за високо налягане м

DN6 - 9

Тегло, готова за работа кг

21,2

Работно налягане bar

125

 

Доставя се с:

Картонена кутия

 

2 години гаранция от 

Top