Акумулаторен комби двигател STIHL KMA 135 R, без батерия и зарядно

Каталожен номер: KMA 135 R

823.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Акумулаторен комби двигател STIHL KMA 135 R, без батерия и зарядно  

Бърза поръчка на телефон - 0898989595

Доставка Безплатна

Гаранция - 24 месеца

Ако занимавайки се професионално с поддръжка на градински площи и ландшафт или с комунални дейности се налага да се справяте с много различни задачи и искате при това по възможност да работите гъвкаво, то предлагаме на Вашето внимание STIHL KMA 135 R. Този акумулаторен КомбиДвигател може да се използва с всички KомбиИнструменти STIHL, така че в зависимост от нуждата трябва само да монтирате подходящия инструмент.

Оборотите на високоефективния двигател EC се регулират безстепенно от ръкохватката за управление като при това можете да настроите една от трите предварително избрани степени на оборотите, при която да работите пестейки енергия. Тъй като двигателят на STIHL KMA 135 R по време на работа освен това е много тих, можете да работите и в райони с наложени ограничения на шума и без средства за защита на слуха. За да се удължи експлоатационният живот на двигателя, той е оборудван с въздушен филтър с метална решетка. Той осигурява оптимално охлаждане и при това е лесен за почистване. За висока степен на свобода на движенията и в ограничени пространства, КомбиДвигателят STIHL KMA 135 R е оборудван с кръгова ръкохватка с ограничител. Ограничителят се грижи за това, краката и стъпалата Ви да не могат да се доближат до инструмента. В корпуса на двигателя на KMA 135 е предвидено място за използване на STIHL смарт конектор 2 A.

Всички акумулаторни уреди в рамките на системата AP на STIHL са конструирани за ежедневно използване от професионални потребители и при неблагоприятни атмосферни условия, напр. в дъждовно време.

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 1)

1,6-5,0/1,9-3,7

Дължина мм 2)

960

Тегло кг

3,4

Номинално напрежение V

36

Без зарядно и батерия

 

2 години гаранция от 

Top