Комплект Bosch V-Line TiN 83 части

Каталожен номер: 2607017193

76.00 лв. 82.00 лв. -8%

Комплект свредла и накрайници Bosch V-Line TiN 83 части

Бърза поръчка на телефон - 0898989595

Доставка Безплатна

Комплекта включва:

8 свредла за метал Ø 2-6 mm с покритие от титаниев нитрид. Свредла за метал с покритие от титаниев нитрид се отличават с дълъг живот, както и възможност за голямо натоварване. За бързото, чисто пробиване в най-различни метали, плексиглас и твърди пластмаси (да не се използват за алуминий).

До 40 % по-бързо пробиване отколкото при сравними свредла без покритие от титаниев нитрид. До 6 пъти по-дълъг живот при правилно охлаждане.

10 свредла за зидария Ø 3 - 10 mm с устойчив на ударно пробиване твърдосплавен връх за работа в зидария, варовик, естествен и изкуствен камък.

8 свредла за дърво Ø 3-10 mm с центриращ връх за най-голяма точност в началото на пробиването. За твърдо дърво, меко дърво и пластмаса. 2 плоски фрезови свредла за пробиване на по-големи диаметри на отвори в дърво.

45 бита с глави на винтовете Phillips, Pozidriv, Torx, шестостен и прав шлиц във всички размери, както и 6 гилзови ключа. За всички случай на завинтване.

Универсален магнитен държач за бърза смяна на битовете и добро захващане на винта в бита.

Практичен куфар Bosch V-Line с прегледно разпознаване на съдържанието. Лесно и безопасно изваждане и съхранение на консумативите.

Подходящ за всички марки електроинструменти.

Top