Комплект Bosch V-Line TiN 48 части

Каталожен номер: 2607017314

53.00 лв. 47.00 лв.

Комплект Bosch V-Line TiN 48 части

Бърза поръчка на телефон - 0898989595

Доставка Безплатна

Оборудвани практически за всеки проект: комплект свредла и отвертки за задачи с пробиване и закрепване в дърво, камък и метал. Свредло за метал с производително покритие от титаниев нитрид. С най-високо качество на повърхността за изключителни натоварвания. Масивни свредла за дърво и камък, както и битове и гилзов ключ за сигурни закрепвания. Допълнително съдържат: разтягащ се магнитен държач за удобно вдигане на винтове, пирони и други магнитни части.

Комплекта включва:

6 свредла за метал Ø 2-5 mm с покритие от титаниев нитрид. Свредлата за метал с покритие от титаниев нитрид се отличават с дълъг живот, както и възможност за голямо натоварване. За бързото, чисто пробиване в най-различни метали, плексиглас и твърди пластмаси (да не се използват за алуминий).

До 40 % по-бързо пробиване отколкото при сравними свредла без покритие от титаниев нитрид. До 6 пъти по-дълъг живот при правилно охлаждане.

6 свредла за зидария Ø 5 - 8 mm с устойчив на ударно пробиване твърдосплавен връх за работа в зидария, варовик, естествен и изкуствен камък.

5 свредла за дърво Ø 3-8 mm с центриращ връх за максимална точност в началото на пробиването. За твърдо дърво, меко дърво и пластмаса.

23 бита за винтове с глави Phillips, Pozidriv, Torx, шестостен и прав шлиц във всички обичайни размери.

Универсален магнитен държач за бърза смяна на битовете и добро захващане на винта в бита.

Практичен куфар Bosch V-Line с прегледно разпознаване на съдържанието. Лесно и безопасно изваждане и съхранение на консумативите.

Подходящ за всички марки електроинструменти.

Top