СТОКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ С UNICREDIT

Всеки един продукт представен в сайта NOVIL.BG може да бъде закупен на изплащане чрез

При избор на продукт на изплащане:

1.Изберете ПОРЪЧАЙ НА КРЕДИТ С UNICREDIT.

2.Отваря се формуляр за кандидастване на кредит.

3.Попълнете всички полета коректно.

Тeзи полета съдържа допълнителна информация,която UNICREDIT изисква за да разгледа искането Ви за стоки на изплащане

4.След изпращането на заявка за покупка на изплащане ще получите обаждане от кредитен консултант на UNICREDIT или наш служител,който ще Ви уведоми дали сте одобрен за стоки на изплащане.

5.След като получите утвърдителен отговор от UNICREDIT ние ще се свържем с Вас за потвърждаване на Вашата заявка за продукта ,който сте избрали.

6.Когато получавате доставката с поръчаният продукт на изплащане,тя ще е придружена от  два екземпляра на договора за кредит и Декларация за отпускане на стоки на кредит.

7.Единият екземпляр от договора е за Вас,другият екземпляр трябва да разпишете на отбелязаните места.Декларацията за отпускане на стоки на кредит ,трябва да разпишете на отбелязаните места.Единият екземпляр и декларацията за отпускане на стоки на кредит заедно със заверено копие на личната Ви карта/Вярно с оригинала,трите Ви имена и подпис/,ги връщате на куриера,тогава той ще Ви предаде поръчаният продукт като в такъв случай Вие заплащате на куриера единствено сумата за връщане на подписаните от вас документи към нас/средната сума е 5лв./

Контакти

NOVIL.BG Инструментите са тук!