СТОКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI

Всеки един продукт представен в сайта NOVIL.BG може да бъде закупен на изплащане чрез BANK

При избор на продукт на изплащане:

1.Изберете ПОРЪЧАЙ НА КРЕДИТ С TBI.

2.Отваря се формуляр за кандидастване на кредит.

3.Попълнете всички полета коректно.

4.След изпрашането на заявка за покупка на изплащане ще получите обаждане от кредитен консултант на TBI Bank,който ще Ви уведоми дали сте одобрен за стоки на изплащане.

5.След като получите утвърдителен отговор от TBI Bank ние ще се свържем с Вас за потвърждаване на вашата заявка за продукта ,който сте избрали.

7.Когато получавате доставката с поръчаният продукт на изплащане,тя ще е придружена от  два екземпляра на договора за кредит и Декларация за отпускане на стоки на кредит.

8.Единият екземпляр от договора е за Вас,другият екземпляр трябва да разпишете на отбелязаните места.Декларацията за отпускане на стоки на кредит ,трябва да разпишете на отбелязаните места.Единият екземпляр и декларацията за отпускане на стоки на кредит заедно със заверено копие на личната Ви карта/Вярно с оригинала,трите Ви имена и подпис/,ги връщате на куриера,тогава той ще Ви предаде поръчаният продукт като в такъв случай Вие заплащате на куриера единствено сумата за връщане на подписаните от вас документи към нас/средната сума е 5лв./