ЗА НАС

В усилието Ви да бъдете по добри в работата си като домашен или професионален майстор ние от Novil.bg заставаме зад реализирането на вашите идеи и успешно завършване  на начинанията Ви.

Предлагаме Ви голямо разнообразие на машини,съоръжения и консумативи за да отговорите на всеки битов или работен  проблем професионално,чрез инструмента създаден за точната цел.

При нас ще намерите електрически инструменти, продукти и консумативи на водещи производители,от каталога ни може да закупите  продукти на марките:

BOSCH, MAKITA, METABO, STIHL, SOLA, STABILA, HUSQVARNA, KARCHER, PREMIUM, RAIDER, TAYG, MTX, CLEANCRAFT, GARDENA, GRUNDFOS и други.

Kато оторизиран дистрибутор на BOSCH БЪЛГАРИЯ,при нас ще откриете голямо разнообразие от продуктите: BOSCH Professional, BOSCH HOBBY, DREMEL

Ние ще ви ги доставим безплатно, независимо къде се намирате в страната.

Ако не се чувствате достатъчно уверени в избора на подходящият продукт за Вас,смело ни задайте вашите въпроси и ние ще ви отговорим възможно най - бързо и ще Ви направим индивидуално предложение,спрямо Вашите изисквания.

При продукт ,който не намирате в сайта ,но имате нужда от него ни пишете или ни се обадете, ние ще го потърсим и доставим за Вас.

Бъдете уверени в избора си на инструмент за работата ,за която Ви трябва,ние ще ви подкрепяме по време на Вашият избор.

Оторизиран дистрибутор на BOSCH БЪЛГАРИЯ.

Новато ЕООД

BG200747901

гр.София

кв.Младост , бл.351Б, вх.Г

Тел.0898989595

Търговски обекти, от който може да вземете поръчаните предварително от Вас продукти:

  • гр,София, кв. Фондови жилища, бл.203-магазин Железария до вх.А
  • гр.София, кв. Фондови Жилища, бл. 217-Магазин Железария до ул.Скопие
  • гр.София, кв.Гоце Делчев, бл.242-Магазин Железария до 29 поликлиника
Top